Kate Walsh - životopis a fotky

29. září 2007 v 15:18 |  Chirurgové
Základní údaje:
Narozena: 13.19.1967
Profese: Herečka
Znamení: Váhy
Místo narození: San Jose, Kalifornie, USA

Životopis:
Kate se narodila v San Jose, v Californii (USA), ale vyrostla v Arizoně. Pracovala v Chicagském rádiu, než se odstěhovala do New Yourku. Zde si zahrála v několia divadelních rolích.
V chirurgách se měla objevit jako jedna z malých rolích, ale diváky si brzy získala a tak byla obsazena dále. Ikdyž je přírodní blondýna obarvila si vlasy do červena. Byla oceněna cenou nejlepší herečka roku 2002 v krátkém filmu.Kate Walsh, celým jménem Kathleen Erin Walsh, se narodila 13. října 1967 v San Jose, ale část svého dětství strávila v Arizoně, kde i vystudovala. Poté se přestěhovala do New Yorku a dala se k herectví. Byla obsazena do několika divadelních rolí. Následně získala i několik filmových rolí - Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka a
další. V roce 2005 byla obsazena do role Dr. Addison Montgomery-Shepherd v seriálu Chirurgové. Měla se zde zdržet jen pár dílů, ale divákům se zalíbila a proto zůstala déle. Ovšem na konci 3. série postava Addison odchází, protože Kate začala natáčet svůj vlastní seriál také z lékařského prostředí - Private Practice (2007).

Kate Walsh je napůl Italka (z matčiny strany) a když byla malá, nosila brýle. Je od přírody blondýna, ale barví se na červeno, protože jí blond nesedí.

Filmografie:
1990 Právo a pořádek (seriál)
1993 Zločin v ulicích (serál)
1994 Pohotovost (seriál)
1996 Propast
1998 Cupid (seriál)
2000 Uprchlík (seriál)
2000 Otec rodiny
2000 Kriminálka Las Vegas (seriál)
2000 Cursed (seriál)
2001 Utrpení ženatého muže (seriál)
2003 Pod toskánským slunce
2004 Complete savages
2005 Zelená je tráva
2005 Moje krásná čarodějka
2005 Chirurgové (seriál)
2006 Veritas, prince of truth
Fotky:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama