Justin Chambers

29. září 2007 v 15:06 |  Chirurgové
Profese: Herec
Datum narození: 11.06.1970
Místo narození: Springfield, Ohio, USA
Znamení: Blíženci
Životopis: Justin se narodil ve Springfieldu v Ohiu rodičům Pam a Johnovi Chmbersovým. Má dvojče Jasona, staršího bratra a dvě starší sestry.

Svojí manželku Keishu si vzal v roce 1993. Má s ní pět dětí Issabelu, dvojčata Mayu a Kailu, Evu a Jacksona.

Pracoval jako model v Evropě, v Japonsku a USA. Bydlel v New Yorku. Hrál ve filmech Svatby podle Marry, Mušketýr, Zvěrohruh. Nejvíce se proslavil rolí Dr. Alexe Kareva v seriálu Chirurgové.

Filmografie:

1994
"Another World" (TV seriál)

1996
Ohnivé žně

1997
Rose Hill (TV film)

1998
Ranč v údolí (TV seriál)

1999
Nespoutaná volnost
"Seasons of Love" (TV seriál)

2001
Mušketýr
Svatby podle Mary

2002
Duševní slepota (TV film)
Leo

2003
For Which It Stands
"Odložené případy" (TV seriál)

2004
Zodiac, The

2005
"Chirurgové" (TV seriál)
Filmografie:
2005Southern Belles ...Rhett Butler
2004Secret Service, The ...Charles Brody
2003For Which It Stands ...German Soldier
2002Hysterical Blindness ...Rick
2001Mušketýr (The Musketeer) ...D'Artagnan
2001Svatby podle Mary (The Wedding Planner) ...Massimo
1999Seasons of Love ...Adult Hocking
1999Nespoutaná volnost (Liberty Heights) ...Trey Tobelseted
1997Rose Hill ...Cole Clayborne
1996Harvest of Fire ...George
1964Another World ...Nicholas 'Nick' Hudson (1995)
Fotografie:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama