Jesse McCatney - životopis

21. září 2007 v 18:02 |  Jesse McCartney
Profese: Zpěvák, herec
Datum narození: 09.04.1987
Místo narození: New York City, USA
Znamení: Beran
Životopis:
Jesse McCartney začal svoji kariéru už v sedmi letech, kdy se svým kamarádem hrál v hudební kapele. V deseti letech zpíval v dětské skupině Sugar Beats, jejiž 3 alba byly nominované na cenu Grammy. Ve dvanácti hrál ve skupině Dream Street, která se za nedlouho rozpadla po turné s Aaronem Cartnerem.

V šestnácti letech se vydal na sólovou dráhu a v roce 2003 mu vyšlo debutové album, které obsahovalo tři písničky (Beautiful Soul, Don't you, Why don't you kiss her). Jeho první plně sólové album se začalo natáčet v roce 2003 a jmenuje se stejně jako jeho debutová píseň "Beautiful Soul". Všechny písničky, které album obsahuje napsal sám Jesse. V lednu roku 2005 získalo album platinovou desku.
Filmografie:
2006 Keith ...Keith
2005 Pizza ...Justin
2004 Magical World of 'Ella Enchanted', The ...Interviewee: Singer
2004 Ella Enchanted: A Red Carpet Premiere Special ...Host/Interviewer/Interviewee: Singer
2002 Strange Legacy of Cameron Cruz, The ...Cameron Cruz
2001 Dream Street: Live ...Performer
2001 Pirates of Central Park, The ...Simon Baskin
Diskografie:
2006 Right Where You Want Me
2005 Off The Record: Live
2004 Beautiful Soul
2003 JMac
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 já | 25. února 2008 v 20:59 | Reagovat

mas good blog chvalim

2 teriisek teriisek | 15. října 2009 v 11:11 | Reagovat

hezky blog ses super

3 miley cyrus miley cyrus | 29. prosince 2009 v 19:05 | Reagovat

Ano je to tu hezké... :-(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama