Emma Rabbe

25. září 2007 v 21:57 |  Má tlustá Valentýna
Profese: Herečka
Místo narození: 18.04.1969
Datum narození: Ottawa, Kanada
Znamení: Beran
Životopis:
Stav: vdaná - manžel Daniel Alvarado (Maute - Barvy lásky)

Rodina: Má dvě děti- 5 letého Alejandra a 3 letého Daniela

Zajímavost: uspěla v soutěži miss Venazuela a umístila se na 5 místě prestižní Miss world
Filmografie:
Te tengo en salsa (2006)
Amor a palos (2005)
Que Buena se Puso Lola (2004)
Mujer con Pantalones (2004)
Má tlustá Valentýna (Sasa) (2002)
Hadrová panenka (2000)
Reina de Corazones (1998)
Pecado de Amor (1996)
Peligrosa (1994)
Bellisima (1991)
Adorabela Monica (1990)
Maribel (1989)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama