Emily Deschanel - životopis

21. září 2007 v 18:20 |  Sběratelé Kostí
Profese: Herečka
Datum narození: 11.10.1976
Místo narození: Los Angeles, Californie, USA
Znamení: Váhy
Životopis:
Emily Deschanel se stala jednou z nejzářivějších Hollywoodských hvězd. V posledních letech hrála v takových filmech jako je Návrat do Cold Mountain (režie Anthony Minghell), Pevnost Alamo (režie John Lee Hancock), Spider-Man 2 (režie Sam Raimi) a Glory Road (režie James Gartner), kde si zahrála vedle hereckých osobností Joshe Lucase a Dereka Lukeho.

V říjnu 2004 ji magazín Interview jmenoval jako jednu z šesti (řekněme) herců měsíce (6 Actors to Watch) v pravidelném sloupku Mladý Hollywood (Young Hollywood).

V roce 2003 se zúčastnila Mezinárodního filmového festivalu v Torontu (Toronto International Film Festival) a v roce 2004 Sundance Film Festival s nezávislým filmem Easy (režie Jane Weinstock).

Emily Deschanel hostovala v televizních seriálech Drzá Jordan, Providence a Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Co se týče divadelní kariéry, jako člen Interact Theatre Company hrála roli "Emily" ve hře Our Town (Naše město) a roli "Natashi" ve hře Three Sisters (Tři sestry).
Filmografie:
2005Boogeyman ...Kate Houghton
2004Old Tricks ...Woman
2003Easy ...Laura
2003Návrat do Cold Mountain (Cold Mountain) ...Mrs. Morgan
2002Rose Red (Rose Red) ...Pam Asbury
2001Heart Department, The ...Maude Allyn
2000It's a Shame About Ray ...Maggie
1994Může to potkat i vás (It Could Happen to You) ...Paint Throwing Fur-Activist
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama