Září 2007


O seriálu

30. září 2007 v 22:56 Čarodějky
8.sérii se objeví na scéně Billie, kterou budou Piper, Phoebe a Page učit.



Kayle Cuoco - životopis

30. září 2007 v 22:40 Čarodějky
Profese: herečka, modelka
Datum narození:30.11.1985
Místo narození: Camarillo, Kalifornie
Znamení: Střelec
životopis:
Kaley Cuoco se poprvé objevila před kamerou již v 8 měsících a v 6-ti letech se začala věnovat modelingu. Ale to nebylo vše. Od 3 let hrála tenis, ale pak to vzdala. Její větší role, která jí proslavila přišla až v roce 2002, kdy se dostala do seriálu 8 Simple Rules. A od září 2005 jí můžeme vídat v seriálu Čarodějky jako mladou čarodějku Billie Jenkinsovou. Osobně se zná například s Benem Stillerem nebo Elishou Cuthbert.
Filmografie:
2006 Cougar Club ...Amanda
2006 Separated at Worth ...Gabby
2005 Lucky 13 ...Sarah Baker
2005 Farewell Bender ...Katie
2004 Hollow, The ...Karen
2004 Debating Robert Lee ...Maralee Rodgers
2004 Crimes of Fashion ...Brooke
2004 10.5 ...Amanda Williams
2000 Growing Up Brady ...Maureen McCormick
2000 Can't Be Heaven ...Teresa
2000 Alley Cats Strike ...Elisa Bowers
1999 Ladies Man ...Bonnie Stiles #3 (2001)
1998 Mr. Murder ...Charlotte Stillwater
1997 Toothless ...Lori
1997 Picture Perfect ...Little Girl1995
1995 Virtuozita (Virtuosity) ...Karin
1992 Quicksand: No Escape ...Connie Reinhardt



Přeměny Piper

30. září 2007 v 22:19 Čarodějky
Tady jsou přeměny Piper
Piper jako Wendingo
Piper jako fůrie
Piper..jako..(tak to si nepamatuju...jak se tomu říká...)
Piper jako Shakti...6-ti ruká Piper
Piper jako anděl smrti

Přeměny Phoebe

30. září 2007 v 22:15 Čarodějky
Přeměny Phoebe:
Phoebe jako Banshee:
Mořská panna
Nejdřív jako Popelka
Potom jako dýně...
Jako Isis
Džinka
Teenager

Videa k Sedmému nebi 6

30. září 2007 v 21:32 Sedmé nebe
7th heaven last episode
7th Heaven
TV making the show ... 7th Heaven - part 2
MTV making the show ... 7th Heaven - part 1
MTV making the show ... 7th Heaven - part 3

7th Heaven-Ten Years of Magic!

7th Heaven - Say Goodbye
7th Heaven Season 11 Trailer

7th Heaven Season Premieres

Jessica Biel: Talks on Career, 7th Heaven and her SEXY Image


Videa k Sedmému nebi 5

30. září 2007 v 21:21 Sedmé nebe
7th Heaven S7 Ep16 Intro

WB 7th Heaven - Trailer S1E01 (#001) Part I

7th Heaven S7 Ep16 Intro
'Self-Made' Opening Credits of 7th Heaven.

7th Heaven Music Video

Home - 7th Heaven
7th Heaven Series Finale
7th Heaven Final Episode

Videa k Sedmému nebi 4

30. září 2007 v 21:11 Sedmé nebe

Ruthie and Martin

7th heaven: Ruthie and Martin (connected)

Martin and ruthy in 7th heaven

7th heaven clip from Season 9 Ep. 21

7th Heaven

7th Heaven Funny Moments

7th Heaven - Daughters

7th heaven
7th heaven goodbye part 1
7th Heaven Memories

7th Heaven Through The Years

7th Heaven Funny Moments

Ashley Tisdale appearence on 7th Heaven

Videa k Sedmému nebi 3

30. září 2007 v 20:45 Sedmé nebe
lucy and kevin meet
7th Heaven S7 Ep16 Lucy-Kevin-Eric
Kevin and Lucy - You and Me Always and Forever
Kevin and Lucy - Unbelievable
Happy Together-Kevin and Lucy
Kevin and Lucie
7th Heaven S9 Ep20 Lucy-Kevin
I know you think I'm hot
When You Say Nothing At All

7th heaven season 11 premiere clip 3

Turn turn turn
Last Ruthie Martin Talk

martin:loveshow

Ruthie & Martin- Good News for Almost Everyone

Ruthie/Martin- "It Ends Tonight"

Ruthie and Martin // What Hurt's The Most

Ruthie [and Martin]


Město kde čarodějky žijí

30. září 2007 v 20:02 Čarodějky
Město,kde čarodějky žijí se jmenuje San Francisco....
Historie Města:
Golden Gateská úžina v San Franciském zálivu poskytla místo pro vybudování stejnojmenného města, které dnes spolu s Berkley a Oaklandem tvoří 6 milionovou aglomeraci. Na konci 19. století zde byli vybudovány 4 univerzity. San Francisco je významnou dopravní křižovatkou, s městy Berkley a Oakland ho pojí visuté mosty ( nejznámější Golden Gate),ale také metro a podzemní dráhy Bart. Také je zde letiště. San Francisco je zároveň hlavní námořní centrálou severní Kalifornie.


Videa k CSI: Las Vegas 2

30. září 2007 v 17:54 Kriminálka Las Vegas
Random Greg Sanders Moments
george eads
Random Greg Sanders Moments 2
Random Greg Sanders Moments 3
Random Greg Sanders Moments 4
Greg // nothings changed
Rockstar - A Greg Sanders Film
Nick and Greg doing the Wild Thang
Csi - Greg and Nick
Savin' Me A Nick Stokes & Greg Sanders Video
My bad day... with Nick stokes and Greg sanders.
nick stokes
Catherine and Nick - Hungry Eyes
I believe in you and me

Vtipná videa

30. září 2007 v 16:50 Videoklipy
Šílená pohádka
Vanoční pohádka
Cats Rock
We Will Rock You Cat style

happy tree friend( We will rock you)

5-KATEGORIE : DĚTI - DO 9 LET , SCÉNICKÝ TANEC
gumidci
Shrek 2 Soca and Reggae Mixdown

Videa k CSI: Las Vegas

30. září 2007 v 16:40 Kriminálka Las Vegas
CSI: Las Vegas Intro
csi las vegas:Sweetness
CSI Las Vegas - Angel
CSI: Las Vegas MV [Grissom & Lady Heather]
CSI Las Vegas- David Sylvian
C.S.I.- Las Vegas
CSI Las Vegas - Falling In Love
CSI: Nick meets an old college friend
CSI - Nick Calls a Hooker
CSI: Nick Stokes the Chipmunk
Nick Stokes singing
I'm sorry, I wasn't there- Nick Stokes and Greg Sanders

Videa k Sedmému nebi 2

30. září 2007 v 15:53 Sedmé nebe
Oh Baby, Baby...

Angel-Lucy Kinkirk

I know you think I'm hot

When You Say Nothing At All

Beverley Mitchell

Beverly Mitchell Butt Pie

beverley mitchell and george stults

Here without You-Kecy

Unwritten-Natasha Bedingfield

Greatest Story Ever Told

Beautiful Soul

Truly Madly Deeply(sang by Cascada)-Kecy

The Life of Lucy and Kevin Kinkirk.

Lucy and Kevin Wedding Video

Pieces of Me- Lucy and Kevin


Videa k Sedmému nebi

30. září 2007 v 15:40 Sedmé nebe
Camden's weddings
7th Heaven
7th Heaven
kevin & lucy (7th heaven)
7th Heaven - Lucy & Kevin - Nobody's Home
Kevin & Lucy - Shes the One
7th Heaven-The song of Lucy
7th Heaven S9 Ep11 Lucy-Kevin
7th Heaven S8 Ep19 Lucy-Kevin-Chandler
7th Heaven S10 Ep5 Kevin-Lucy
7th Heaven S10 Ep8 Kevin-Lucy
7th Heaven S10 Ep16 Lucy-Kevin

7th Heaven S7 Ep16 Lucy-Kevin

7th Heaven S10 Ep14 Lucy-Kevin

7th Heaven S10 Ep13 Lucy-Kevin

7th Heaven S10 Ep6 Lucy-Kevin

7th Heaven S9 Ep20 Lucy-Kevin

Kyle & Zachary Kirchmann on 7th Heaven
7th Heaven - Life is a Rollercoaster
Version 1-Savannah Kinkirk-Circle of Life
Savannah Kinkirk
Savannah Kinkirk-Isn`t She Lovely
Savannah Kinkirk a Tribute